Svenska Kyrkans Unga tillsammans med Svenska kyrkan arrangerade 30 juni till 3 juli 2016 ett läger riktat till barn och unga, kallat Andetag.

Dagläger för små och stora 27-30 juni 2017

Fyra härliga dagar med bad och lek, pyssel och sång, utflykter och gemenskap för förälder/vårdnadshavare med barn upp till 13 år. Tillsammans med oss alla skapar du och
ditt/dina barn mysiga och fina sommarminnen.

Vi ses på dagtid och på natten åker vi hem och sover i våra egna sängar. Maten behöver vi inte laga men vi tar hand om dukningen tillsammans. Varje dag börjar och avslutas med en andakt. Var förälder ansvarar ytterst för sitt/sina barn. En av dagarna åker vi till Gröna Lund.

Plats: Sätraängskyrkan med härliga Sätra Ängar och Edsviken med bad inpå knuten.
Buss 607 går från Mörby Centrum

Tid: Tisdag 27 juni – fredag 30 juni 2017

Förträff: Måndag 15 maj 17.30 i Församlingens Hus, Angantyrv. 39 (bredvid Danderyds kyrka). Vi träffas och äter en härlig pastasallad tillsammans.

Kontakt/anmälan: Välkommen att höra av dig med frågor och anmälan till
Eva-Lisa Kullberg, 08-568 957 25, eva-lisa.kullberg@svenskakyrkan.se

Avgift: Lägret inklusive mat är kostnadsfritt.

Anmälan: Senast fredag 5 maj. Begränsat antal.

Läs mer i inbjudan: Dagläger sommaren 2017(pdf)