Sjung i kör!

Socialt, utmanande, friskvård, musikaliskt utvecklande, andligt…

Det finns mycket man kan säga när det gäller körsång. Men framförallt är det väldigt kul att sjunga i kör. Just nu söker vi körsångare till Danderyds kyrkokör och Danderyds Vokalensemble.

Danderyds Vokalensemble söker dig som är erfaren körsångare med god notläsningsförmåga. Vissa solistuppgifter kan förekomma. Kören arbetar kammarmusikaliskt med stora öron och stort fokus samt möjlighet till individuell röstutveckling. Under våren blir det tysklandsturné och bland annat Lukaspassionen av Rolf Martinsson.

Danderyds kyrkokör  är en fyrstämmig blandad kör där koristerna sjungit i kör hela livet. Kören söker dig som vill sjunga med oss vid konserter och gudstjänster. Du har god körerfarenhet och kan läsa noter. Målsättningen är att musicera på hög nivå. Större projekt i vår är en konsert med musik av W A Mozart.

Båda körerna leds av Rikard Lindberg Karlsson. Välkommen att kontakta honom på 08-568 957 07 eller rikard.lindberg.karlsson@svenskakyrkan.se