Lunchmusik

Jim Nilsson är först ut vid vårens lunchkonserter med efterföljande sopplunch. Jim är utbildad på klassisk gitarr med stor teknisk skicklighet. Fri entré. Soppa med bröd och kaffe/kaka 50 kr.

Tid: tisdag 23/1 kl. 12.00
(Slut ca 12.30, därefter soppa i Församlingens Hus)
Plats: Församlingens Hus, Angantyrv. 39 (vid Danderyds kyrka

Om Jim Nilsson
Född: 1967
Utbildning: Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Hochschule für Musik i Basel där han erhöll ett solistdiplom efter studier för Oscar Ghiglia. Han har erhållit högsta möjliga stipendier från Kungliga Musikaliska Akademien vid ett flertal tillfällen. 1993 erhöll han ett tredjepris vid den internationella gitarrtävlingen i Gargnano/ Italien.
Mer: Jim har givit konserter vid musikfestivaler i Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz och Luxemburg. Han undervisar vid Danderyds Kulturskola utanför Stockholm och frilansar både som solist och kammarmusiker.

Foto: Anna Molander