I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatör, kyrkogårdsarbetare med flera.

KOMMUNIKATÖR för sociala medier 50 %

Välkommen till en arbetsplats med stort utrymme för kreativitet, egna initiativ och nya idéer!

Danderyds församling är både tradition och nytänkande i en spännande blandning. Mötet med människor i olika livssituationer – glädje och sorg, vardag och fest – är en viktig del av arbetet.

Danderyds församling söker dig som både kan hantverket och vill arbeta strategiskt. Huvudinriktningen på tjänsten är att utveckla arbetet med sociala medier men du kommer även att arbeta med övriga informationskanaler. Du kommer att arbeta tillsammans med en heltidsanställd kommunikatör och samordna kommunikations- och informationsinsatser både internt och externt.

Vi söker dig som:

• har några års erfarenhet av kommunikations- och informationsarbete.
  • har adekvat utbildning från universitet eller motsvarande.
  •  har goda kunskaper i att producera filmer för digitala medier.
  •  kan grafisk formgivning och webbpublicering.
  • har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • kan se helheten, prioritera och snabbt sätta dig in i nya sammanhang.
  • är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta.

Du är medlem i Svenska kyrkan och delar Svenska kyrkans värderingar. Kunskap om Svenska kyrkan eller andra idéburna organisationer är en merit.

Arbetsprov kan komma att efterfrågas.

Tjänstens omfattning: 50 % av heltid under 2018 och 2019.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan
CV, personligt brev och löneanspråk (individuell lönesättning tillämpas) senast 12/1 2018. Märk din ansökan ”Kommunikatör”.
Mejla din ansökan till: information.danderyd@svenskakyrkan.se

Information om tjänsten
Christina Högberg, kommunikatör, 08-568 957 08, christina.hogberg@svenskakyrkan.se
Staffan Hellgren, kyrkoherde, 08-568 957 01, staffan.hellgren@svenskakyrkan.se