I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom en mängd olika yrken. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service- och IT-personal, kommunikatör, kyrkogårdsarbetare med flera.

Säsongsarbetare till kyrkogårdarna i Danderyd

Kyrkogårdsförvaltningen behöver förstärka vårt team med tre nya säsongsarbetare. Vi sköter om kyrkogården vid Danderyds kyrka och begravningsplatsen i Djursholm. Där vill vi skapa en rofylld och välvårdad miljö åt alla besökare.

I dina arbetsuppgifter ingår alla olika arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel. Du kommer till exempel att arbeta med gräsklippning, ogräsrensning, plantering av säsongsblommor, klippa häckar, ta upp löv och vattna. Arbetet är fysiskt krävande och vi är ute i alla väder.

Det är önskvärt att du har trädgårdsutbildning eller erfarenhet från arbete på kyrkogårdar eller annan grönyteskötsel.  Du kommer både att jobba självständigt och i grupp, så du behöver vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ger våra besökare ett vänligt bemötande och uppträder med respekt och värdighet.

Du har fyllt 18 år, behärskar svenska i tal och skrift och har lägst körkort för EU-moped AM, gärna B-körkort.

Tjänsterna är säsongsanställning under 2018, heltid under 5 månader med goda möjligheter att förlänga om parterna är överens, start i april. Månadslön enligt kollektivavtal.

Vid frågor kontakta arbetsledare Kristina Vestlund:
kristina.vestlund@svenskakyrkan.se eller  08-568 957 26.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till kristina.vestlund@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag: 20180311

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.