Den unika blåa planeten 27/10-12/12

En fotoutställning som tar dig jorden runt till bland annat Peru, Antarktis och Australien.

Fotografen Anita Ekberg bor i Djursholm men har världen som sin arbetsplats. I mötet med människor, djur och natur i olika delar av världen låter hon kameran fånga ögonblicket.

– Det beroendeframkallande sökandet efter nya lukter, känslor och upplevelser får dig att känna dig otroligt levande. För mig är det viktigt att förmedla närvaro i mina bilder med mina möten med människor, natur och djur från olika kulturer. Jag hoppas, att denna utställning ska inspirera dig till att resa till någon av dessa fantastiska platser och skapa dina egna oförglömliga minnen. Jag har använt mig av mina egna erfarenheter och valt ut mina unika platser på denna blåa planet.
Lyssna på Anitas presentation av utställningen.

Välkommen till Anita Ekbergs unika bildvärld!

Vernissage – fredagen den 27/10 kl. 17.00-20.00

Plats: Församlingens Hus, Angantyrv. 39 (bredvid Danderyds kyrka)
Öppet: måndag-fredag 9.00-16.00.