Vi söker en administratör!

Inom församlingen arbetar två administratörer i ett nära samarbete. Tillsammans planerar och genomför ni ert arbete. Du kommer även att arbetartillsammans med övrig personal, förtroendevalda och volontärer och har många externa kontakter med leverantörer, besökare, församlingsbor med flera.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst (80%) med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

I tjänsten ingår bland annat:

• Bokning av kyrkliga handlingar (dop, vigsel och begravningar)
  • Ansvarig för och handlägga av ärenden i diariet samt arkivet
  • Viss ekonomiadministration
  • Medlems- och verksamhetsregister (Kbok + Kyrksam)
  • Andra administrativa uppgifter – post, inköp, statistik o.s.v.

Läs mer om tjänsten som administratör.

Ansök senast 22/4
Din skriftliga ansökan med meritförteckning, löneanspråk och referenser skickar du till Danderyds församling, Box 2021, 182 02 Danderyd eller till katarina.gunnarsson@svenskakyrkan.se och ska vara oss tillhanda senast den 22 april. Märk ansökan: Administratör. Fackliga representanter nås via växeln 08-568 957 00.

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.